Tom Holland pravi, da na Spider-Mana: No Way Home gleda kot na “konec franšize“.

Igralec Spider-Man se je pogovarjal z EW, kjer je dejal, da bi bili, če bi se nadaljeval njegov niz samostojnih filmov o Spider-Manu, videti precej drugače kot trije, v katerih je igral doslej.

Mislim, da če bi imeli srečo, da se ponovno podam v te like, bi videli zelo drugačno različico. To ne bi bila več trilogija Homecoming,” je dejal Holland. “Dali bi si nekaj časa in poskušali zgraditi nekaj drugačnega ter popolnoma spremeniti filme. Ali se to zgodi ali ne, ne vem. Vsekakor pa smo [No Way Home] ravnali, kot da se bliža konec, in tako se mi je zdelo.

Trilogija Homecoming vključuje Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home in prihajajoči No Way Home. Poleg teh filmov je Holland debitiral kot Peter Parker v filmu Captain America: Civil War, pojavil pa se je tudi v Avengers: Infinity War in Avengers: Endgame.

Zendaya in Jacob Batalon, ki igrata MJ in Petrovega najboljšega prijatelja Neda, sta nastopila v vseh treh filmih trilogije Homecoming. Holland je dejal, da je ob snemanju zaključka filma No Way Home, bil zelo čustven dan na snemanju.

Te filme snemamo že pet let,” je dejal Holland. “Imeli smo tako neverjeten odnos, vsi trije. Bili smo drug z drugim na vsakem koraku. Posneli smo vsak film, vsako novinarsko turnejo. Bilo je srčno, a tudi zelo razburljivo, ker vsi prehajamo v naslednje poglavje svoje kariere. Zato je bil del tega trenutka z njimi morda najboljši dan, kar sem jih kdaj imel na snemanju. Mislim, da še nisem tako jokal.

No Way Home je vsekakor dovolj ambiciozen, da označi konec trilogije. V filmu se bo pojavil Doc Ock skupine Spider-Man 2, poleg Peter Parkerja pa se bo pojavil tudi Doctor Strange. In obstajajo dokazi, ki nakazujejo, da bi se v filmu lahko pojavil še en Marvelov lik. Spider-Man: No Way Home bo v kina prišel 17. decembra.

Noben igralec Spider-Man v živo ni dobil več kot treh samostojnih filmov. Režiser Sam Raimi je slavno načrtoval Spider-Man 4 z Tobeyjem Maguirejem v glavni vlogi, vendar sta se Raimi in Sony ločila, preden je film prišel v produkcijo. Andrew Garfield je igral v dveh filmih o Spider-Manu, preden se je franšiza znova zagnala s Tomom Hollandom.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *