POTOVANJE

10 najboljših azijskih držav za najboljšo turistično izkušnjo

Azija je čudovita celina s številnimi osupljivimi kraji. Ljudje potujejo iz različnih regij sveta, da bi raziskali najpomembnejše azijske turistične destinacije. To je najboljši kraj za turiste za raziskovanje. Azija je ovita z različnimi turističnimi točkami, destinacijami in osupljivimi znamenitostmi po vsem svetu. Zdaj bomo potovali po azijskih državah za najbolj odlično turistično izkušnjo. Prvi obiskovalci Azije morajo obiskati naslednjih deset držav. Te države so uspešne v slavi in turistično privlačne točke. Naslednjih 10 držav je najbolj obiskanih turističnih destinacij v Aziji. Rezervirajte svoje letalske karte prek rezervacij Lufthanse in izkoristite najboljše letalske storitve med potovanjem na naslednje destinacije.

Najboljše azijske države
Za najboljšo turistično izkušnjo si oglejte naslednje najpomembnejše azijske države. Te azijske države so na tem seznamu ocenjene na podlagi števila turistov, ki vsako leto potujejo na te destinacije.

Hong Kong

Ljudje večinoma obiskujejo Hongkong zaradi mestnih znamenitosti, nakupovanja itd. Če v Hongkong potujete z družino, se lahko odločite za številne stvari, kot so ogledi, nakupovanje itd. Če želite imeti pogled iz zraka Glavna znamenitost Hong Konga je, da se vzemite s tramvajem Peak, ki je prehod navzgor. Najboljša mesta, ki jih lahko obiščete s prijatelji in družino, so Victoria Peak, Disneyland itd. Poleg tega je priljubljeno tudi nočno življenje Hong Konga in bi moralo biti na seznamu stvari za raziskovanje.

Tajska

Vsako leto ljudje potujejo na Tajsko, da bi raziskali spektakularno kulturo in življenjski slog ljudi, ki tam živijo. Na Tajskem so številne vrhunske znamenitosti, ki bi jih zagotovo morali raziskati v času bivanja na Tajskem. Na Tajsko lahko pridemo po kopnem in zraku. Obstajajo neposredni mednarodni leti na Tajsko, da bo vaše potovanje bolj udobno. Najboljši čas za obisk Tajske je med oktobrom in začetkom maja, ker so ti letni časi hladni in suhi, primerni za potovanje.

Kambodža

Kambodža je priljubljena po tržnicah, plažah, Angkor Watu itd. Glavni razlog za obisk Kambodže je stari verski tempelj z imenom Angkor Wat. Ljudje Kambodže so tako prijazni in spoštljivi do turistov in se lepo obnašajo. Zgodovina Kambodže je očitno predstavljena skozi templje v različnih regijah Kambodže. Tam prisotna dediščinska mesta prikazujejo bogato dediščino Kambodže. Plaže Kambodže so prijetne in zagotovo bi radi uživali v naravnih lepotah okoli kraja. Rezervirajte svoje lete Lufthanse prek Cheapbestfares in prihranite denar pri letenju v Kambodžo.

Indija

Indija je znana po svoji dediščini in raznolikih tradicijah po vsem svetu. Okolje in vzdušje Indije privablja veliko ljudi iz različnih delov sveta. V Indiji se lahko lotite pustolovščin, kot so treking, pohodništvo, rafting po reki itd. in obiščete znameniti spomenik kraljestev, kot so Taj Mahal, Rdeča utrdba itd. Indija je znana po začinjeni hrani, ki jo lahko uživate, medtem ko jeste indijsko začinjeno hrano. To so razlogi, zakaj bi morali obiskati Indijo. Najbolj idealen čas za obisk in raziskovanje Indije je med oktobrom in marcem. Temperatura in vreme bosta v tem času prijetna. Tisti, ki želijo potovati v Indijo, lahko dosežejo želeno destinacijo v Indiji po zraku in kopnem. V Indiji je dobro omrežje in razpoložljivost letališč in železniških postaj. Torej, za potovanje vam ni treba skrbeti.

Vietnam

Vietnam je po vsem svetu priljubljen zaradi okusne hrane. Hrana v Vietnamu je tako poceni, okusna, sveža in dobra za zdravje. Nekateri izmed priljubljenih živil so spomladanski zvitki, banh mi, rezanci itd. Vietnam je največji proizvajalec kave na svetu, zato obstaja možnost, da boste imeli priložnost okusiti najboljšo kavo na svetu. Obstaja veliko čudovitih krajev in gora, ki jih obiskovalci lahko raziščejo med svojim bivanjem v Vietnamu. Najboljši čas za obisk Vietnama je v obdobju med pomladjo in jesenjo. V tem času bosta temperatura in padavine zmerne.

Singapur

Singapur je čudovita država, ki obdeluje raznoliko kulturo v Aziji. Singapur je dobro urbanizirana država v zelo kratkem času. Singapur je dobro vzdrževan s svojimi sanitarijami po vsem svetu. Morate obiskati središče Hawkers v Singapurju, ki je mesto za okusno hrano nekaj manj kot 10 $. Restavracije in bari, ki so priljubljeni v Singapurju, so dobro vzdrževani in primerni za turizem. To so najpomembnejše znamenitosti Singapurja, ki jih je treba obiskati. Najboljši čas za obisk Singapurja je med poletjem in zimo. Tako lahko Singapur obiščete v mesecih od novembra do januarja.

Malezija

Malezija je ikonična predstavitev sodobne arhitekture. Najboljši primer za to je Twin Towers, ki je eden izmed najbolj priljubljenih mest v Maleziji. Tu v Maleziji lahko izkusimo tradicije kitajskega mesta. Malezija je znana po plantažah čaja, ki so pogosto v Cameron Highlands. Temperatura je primerna za nasad čaja v Maleziji. Pohodništvo je glavna stvar v Maleziji, ko greste. Najboljša pohodniška lokacija v Maleziji je Mount Kinabalu v zvezni državi Sabah. Ogledate si lahko kolonialna pravila portugalskega, britanskega in nizozemskega. Arhitekture in zgradbe posnemajo časovno obdobje kolonializma.

Indonezija

Najpomembnejši razlog za odhod v Indonezijo so plaže, hrana, vulkani itd. V Indoneziji lahko vidite nenavadne vrste komodo zmajev. Ta zmaj je v Indoneziji dobro znan po privabljanju turistov. Plaže v Indoneziji so polne koralnih grebenov, potapljačev itd. To je čudovit kraj za potapljanje za trilerje. Indonezija je znana po hrani in kavi. Nekateri kraji, ki jih je treba obiskati v Indoneziji, so Džakarta, Ubud in Yogyakarta itd. Džakarta je obala Indonezije. Turistične točke v Džakarti so Ancol Dreamland, plaže itd. Muzej, mošeja Istiqual in živalski vrtovi so srce privlačnosti Džakarte.

Nepal

Nepal je najboljši kraj za pustolovščine. Nepal je znan po pohodih po Himalaji, dediščini, kulturi itd. Nepal je najbližja treking točka do baznega tabora Everest. Nepal je vidno mesto za različne stupe, templje, gore itd. Divje živali Nepala so prijeten pogled na nosoroge, tigre itd. V Nepalu se nahajajo številna mesta svetovne dediščine. Lufthansa Airlines ponuja odlične storitve in ugodnosti, poiščite poceni lete na spletu in potujte v Nepal.

Mjanmar

Mjanmar je znan po okusni hrani, pagodah in Baganu. Živila v Mjanmaru so tako okusna in poceni. Jezera v Mjanmaru so tako čudovita za obisk. Pagode v Mjanmaru so stare približno 2000 let. Dve dobro znani pagodi sta pagoda Sule in Shwedagon. Domačini Mjanmara so tako prijazni in ljubki, da komunicirajo s turisti. Bagan si lahko ogledate tako, da z baloni na vroč zrak preletite do metrov višine. Vožnja z balonom v Mjanmaru je ena izmed najbolj priljubljenih stvari v Mjanmaru.

You may also like...